КОИ СМЕ НИЕ?

Рекламна агенция „Елмазови”ООД е фирма с дългогодишен опит /над четвърт век/ в областта на рекламата, ПР обслужването и организирането на обществени и корпоративни мероприятия, фестивали, научни събития, празници. Гарантираме професионално отношение и адекватно изпълнение на всички изисквания на клиентите ни, свързани с рекламното обслужване. Съотношението цена-качество е гарантирано и това ни прави конкурентни на пазара. Успехът ни се дължи на това, че непрекъснато развиваме своята експертиза, гъвкави и креативни сме, вярваме в нашите партньори и работим с удоволствие!
На своите клиенти предлагаме индивидуални и работещи решения – такива, които да подтикнат растежа им, да вдъхнат нов живот на бранда им, да провокират потенциалните им клиенти!
За нас е важно да създаваме дългосрочни партньорства, защото нашите клиенти са наши приятели и заедно успяваме!

НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ!

Отличаваме се с ВСЕОТДАЙНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД!

Основните ни цели са вниманието и ангажираността към потребителя.  Разполагаме винаги с актуална информация за местния и национален медиен пазар.

Към днешна дата фирмата работи в областта на корпоративната реклама, реализиране на обществени поръчки по европейски проекти, организиране на разпространителска дейност. Агенцията разполага със собствени билбордове, Лед екрани, както и областно издание „Габрово Сега”. Рекламна агенция „Елмазови” ООД е член на асоциацията за дигитална външна реклама.

Основна цел на фирмата е да предлага на клиенти и партньори висококачествени продукти и услуги, професионално изпълнени в кратки срокове. Опитът, който фирмата има в сферата на информацията и публичността, гарантира, че всяка една поета поръчка ще бъде изпълнена качествено, в срок и с необходимия професионализъм.

АДАПТИВНИ и ГЪВКАВИ сме!

Рекламният пазар е динамичен и променящ се. Такива сме и ние. Интернет маркетингът е нещото, с което можем да подобрим Вашия бизнес. Предлагаме съвременни средства за маркетинг – SEO оптимизация на сайтове и маркетинг чрез социални мрежи.

Можем да изградим и да поддържаме Вашия интернет портал, да изработим Вашия интернет банер и да го разпространим, да осъществим кампания в подходящи сайтове, изцяло съобразени с Вашата дейност.

С НАС Е ВЕСЕЛО!

Ние се забавляваме, докато създаваме и реализираме Вашите събития. Затова и те винаги се случват по най-добрият начин! Рекламна агенция „Елмазови“ предлага широк спектър от събития, с които може да впечатлите и да накарате хората да говорят дълго за Вас! С екип от креативни и опитни професионалисти, ние можем да удовлетворим всеки клиент!

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ!

НИЕ ЩЕ ДАДЕМ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ, ЗА ДА ПОСТИГНЕМ  МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС!

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС / СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

testimonial-team (Demo)
ОФИС
066 988 692; 0888 228 720; 0889 521 790
testimonial-team (Demo)
ПР ЕКИП
0890 314 901