Портал за добри новини Vcentara.com

Порталът Vcentara.com е нова интернет платформа, която отговаря на въпросите „къде, какво, кога, как и кой“ по чист начин. В него няма жълти и негативни новини, както и злободневни коментари, изпълнили интернет пространството. Vcentara.com е място за стореното, случващото се, предстоящото в сферите на бизнеса, културата, спорта, събитията, услугите и други. В себе си той събира информация от всички сфери на живота, в които се включват нашите партньори. Първият по рода си в Област Габрово информационен портал цели на база на фактите всеки читател да си прави изводите, печелейки време и получавайки положителен заряд от прочетената в него информация.
В този портал няма и никога няма да има политика. В него са събрани на едно място всички градивни, смислени и положителни събития и дейности, защото всичко започва от нас самите.
Екипът на рекламна агенция „Елмазови“, състоящ се от истински габровци, които обичат да са първи, се надява, че заедно можем да изградим един портал в интернет пространството, в който просто ЩЕ Е ЧИСТО! Положителното ще дава пример като възможно за изпълнение и по този начин повече хора ще намерят смелост да случат удивителните неща, на които са способни.
Порталът обхваща новини, събития и локации в градовете Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново, както и селата около тях. В него ежедневно се публикува информация за културните и спортни прояви в региона, предоставена от общинските администрации, от читалища, театри, галерии, музеи, спортни клубове и други, както и от фирми, развиващи своята дейност в региона. Изданието има за цел бързо и ефективно да информира хората за предстоящите прояви и да ги улесни при избора на различни услуги, предлагани на територията на цялата област.

Портал „В центъра“ е създаден за хората. Ние – човеците от екипът на vcentara.com, знаем точно колко е важно да запазим човешкото в новините си, защото именно човекът е в центъра на всяко събитие. Авторските рубрики, които ще намерите в него са:

“Дневник на доброто” ще Ви запознае с историите, в които намираме топли примери за добрина.

„Споделено с Елена“ ще задоволи интелектуалния Ви глад и онова, понякога нездраво, любопитство към душата и ума на творящите хора, към техния вътрешен свят, в който бушуват безброй емоции, преди на повърхността да излязат събрани в изящно слово, музика, багри или движения.

„360“ ще внесе необходимата щипка приключенски дух в ежедневието ви. Рубриката ще ви запознава с истории и хора, които гравитират около центъра на България, обичат да пътуват наблизо и надалече и има какво да споделят, независимо дали става въпрос за приключение, за гмуркане в смела идея или за нещата, в които вярватВсеки има по някоя вълнуваща история в задния си джоб, която случайно може да намигне с малко по-различна перспектива за света.

„Майките говорят“ ще Ви зареди с много смях и мъничко спокойствие, че не сте сами в Джунглата на родителството.

А „Под перото“ ще Ви вкара директно в света на творците, в който сътворяват хиляди паралелни животи.

Все така ще споделяме интересните новини и събития в четирите града от област Габрово – Дряново, Трявна, Севлиево и Габрово. Ще ви представяме обектите, които си струва да посетите, събитията, на които може да присъствате, местата с добра енергия, от която да заредите батериите, и още – нещо за вкусване, вдишване, вглеждане, чувстване.

Ако вече ви хрумват идеи и имате предложения за нашите нови рубрики, не се колебайте да ни пишете на адрес: info@vcentara.com и да станете съавтори. Както казва любимият на всички нас Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече“.

Скоро ще се видими и чуем vcentara.com, а до тогава помнете – ние сме екипът на „В центъра“, но нашият център сте Вие!