Дядо Коледа, ела у нас!

Скъпи Дядо Коледа, ела у нас!

Ако често чувате тези думи, ако детето Ви мечатае да срещне отблизо добрия старец и дори е готово да подели с него любимите си бисквитки, не се колебайте да ни потърсите. Отворете широко прозорците на душата си, избършете старателно полепналия прах по измореното си съзнание и дайте шанс на чудото да ви намери.

Рекламна агенция „Елмазови“ предлага една нова, в смисъл на добре забравена стара, услуга, която Габрово изгуби в далечни времена по знайни и незнайни причини, а именно – Дядо Коледа и Снежанка на гости във вашия дом. Към тях ще добавим приказно красив зимен, и разбира се, празничен декор, фотограф и подарък.

От 23 до 28 декември всеки заявил предвалително своето желание, ще може да посрещне в дома си Дядо Коледа и Снежанка и да получи  мечтания  подарък. Професионален фотограф ще се погрижи да запечата мига за спомен и да подготви за вас 15 кадъра в електронен вариант. Добрата стара снимка на хартия, поставена в елегантна рамка, ще бъде нашия подарък за вас, с надеждата да му отредите специално място в онзи кът, който събира цялото семейство по празниците.

За да си осигурите среща на живо с Дядо Коледа и Снежанка е необходимо в срок до 17 декември да се обадите на телефон 0887555260, да посочите адрес, дата и час на посещението, както и вида на услугата:

– фотограф с декор – цена 99 лева

Получавате фотосесия с 15 професионално обработени кадъра, в домашна обстановка, която декорът ни ще преобрази до неузнаваемост и удобството да се чувствате комфортно и свободно пред обектива, защото „моят дом е моята крепост“

– Дядо Коледа и Снежанка  – цена 89 лева

Получавате среща на живо с Дядо Коледа и Снежанка, които ще подарят лично мечтания от детето подарък, ще поговорят с него и ще го усмихнат, докато вие се наслаждавате на несравнимото усещане, което носят грейналите от почуда и възторг очи на малкото ви съкровище.

– Дядо коледа и Снежанка с фотограф и декор – цена 159 лева

Получавате незабравим смомен, истински празник и история, която ще разказвате години наред, плюс всичко, посочено по-горе!

В същия срок / до 17 декември, 17.00 часа/ е необходимо да донесете подаръка за вашето дете в офиса на агенцията на ул. „Софроний Врачански № 1, опакован и с ясно означен получател, адрес и телефон за обратна връзка.